Dienoraštis

330

Sveiki mielieji , visas ir visus auksinių rankų meistrus, moters dienos proga noriu pakviesti į koncertą :) Kovo 9d. Tauragės kultūros rūmuose,17valandą. Renginys nemokamas ;) http://www.facebook.co..  Daugiau..

Nagų dailė: laikraščių technika

18100

Sveiki Mielieji, išbandžiau naują nagų puošybos būdą, taigi noriu ir su jumis pasidalinti šia technika ;) Svarbiausia- greitai, lengvai,bet nepakartojamai ;))) Taigi, nagus nusilakuojame mėgiama spalv..  Daugiau..

Nėrimas šakute

24160

Nėrimas su šakute                                                                                                                                                                                  Sveik..  Daugiau..

550

Sekmadienis tėvo diena, noriu pasveikinti visus šios svetaines vyrus,kurie jau yra tėveliai,tikiuosi jiems nepritruks kantrybės ir išminties auginant savo atžalėles ;) Nuoširdžiai sveikinu su artėjanč..  Daugiau..

25100

Tik geri žmonės Išaugina orchidėjas - Jos lepios, įnoringos, Pražysta gi ne kiekvienam. Žiedeliai tokie švelnūs Tarsi ant lūpų Bučinys ar vėjas, Bet žydi taip ilgai,- Tokio žydėjimo Linkėčiau..  Daugiau..

1580

„Kiekvieną dieną Dievas - drauge su saulės šviesa - mums duoda akimirką, kada galime pakeisti visa tai, dėl ko jaučiamės nelaimingi.       Kiekvieną dieną mes bandome apsimesti, kad nepastebime ši..  Daugiau..

1630

Kodėl dažnai būna taip sunku pagalvoti apie save? Galvoje sukasi mintys tiktai apie kitus… Galvoju, kaip jiems sekasi, ką veikia, kaip jaučiasi, ką mąsto šiuo metu… O apie save? Nieko. Tik nebent paga..  Daugiau..